Lupus siê ¿eni, chyba nie wpadnie tu ¿eby Ci odpowiedzieæ.
W tym barze nie mówi siê wiele bo jest wci±¿ inny na innym forum. A i charakter serwisu inny, wiêc nie przyci±ga rzesz maniaków (na razie). Ale jest bar anglojêzyczny w Marketplace'ie, mo¿e tam spróbuj...
W imieniu wszystkich u¿ytkowników chcia³em Ciê te¿ serdecznie przeprosiæ, ¿e jeste¶my takimi oseskami.
"As you have noticed over the years, we are not angry people." (itebygur)
Jezusicku!!! Tyle roboty to ja już dawno nie miałęm... Sami turyści i amatorzy ciasteczek, kawek latte, sratte i takich tam...
Totalny brak czasu na cokolwiek poza pracą...
Może przynajmniej jakieś Tyskie tutaj poprawi mi humor
Jak pisałem we wcześniejszym poście... Prawie mieszkam w pracy... Po prostu tragedia na bagnach. Całe szczęście, że do urlopu już blisko i tylko trzy razy idę w kierat
Jak jest bardzo pusto, to się mówi, że jest bardzo pusto Może być ciemno, tak jak wspomniałeś
Może być zimno jak w psiarni
ale pusto jest pusto... Musisz sam wymyśleć nowe przysłowe. Kto wie, może się przyjmie i za setki lat ludzie już nie będą zastanawiać się jak pusto jest
tak TAK TAK
odkąd na tygodniu ciężko pracuję (bardzo proszę bez komentarzy tutaj ) uwielbiam weekendy
I na dodatek w poniedziałek pracuję dopiero od 10.30 !! !! !!
Szczęściara z Ciebie RL... Ja przyszedłem dzisiaj do pracy na 8 rano tylko po to, by przekonać się że net poszedł gdzieś i nie ma zamiaru wrócić. W dodatku nasz provider jest leniwcem i lordem chaosu większym nawet ode mnie i naprawianie usterek trwało do 13ej...
W trzy i pół godziny muszę załatwić wszystko. Nie sprawia mi to jednak problemów w przyjściu tutaj i wylaniu żalów...
Nie
Choćby dlatego, że nam się wcale nie nudzi
welp, żale możesz wylewać zawsze. możemy nawet wstawić kozetkę, będzie można się położyć i wszelakie żale wylewać
Ktoś inny będzie mówił "mhmm", "tak, to interesujące" i inne takie
Mogę też przygotować ci na jutro kawę w termosie i jakieś drinki na zapas
Net w poniedziałek nie działał nawet trzy godziny, więc żalu nie ma. Jest tylko czysta chęć zamordowania pana od netu. Zero kozetki. Nienawidzę takich rzeczy. Wystarczy dobre piwko wieczorem, żeby się zrelaksować i po wszystkiemu. No a teraz kawka, bo trzeba pracować póki net jest. Jutro może go nie być. A co do sugestii naszego moda, to jak sam widzi jakoś się nie nudzę. Chęć mordowania i strsy naprawdę pomagają w zabijaniu nudy
Za usprawiedliwienie podam fakt, że pracą jestem zawalony jak lawiną. Jednak czas na małe piwko się znajdzie. Wczoraj byłem na Bukem'ie i było odjazdowo. Super zabawa.
o ranny ten polski koncik na tym forum juz umarl jak nic tu sie nic nie dzialo od marca :/
yy a o jakie gierki i o screny z jakich gierek chodzilo eMTe'owi/eMTe'kowi yyy jak to sie odmienia??
Game:
N
Genre: Platform
User who submitted:
eMTe
hmm cos mi tu nie pasi ... tu chyba ja ta gre zaproponowalem