Zosta³o zg³oszone dawno temu, nie bój nic, pamiêtam o tym i dbam a¿ za bardzo ¿eby w papierach by³ porz±dek. Pogoniê admina raz jeszcze.
Jak stoisz jako tako z angielskim to na przysz³o¶æ zg³aszaj na freeware forum - w zasadzie nie musisz nawet nic pisaæ od siebie, po prostu daj linka do gry i przeklej opis ze strony autora. Jak nie - to bêdê zg³asza³ za Ciebie.
Zg³asza³e¶ te¿ Lemmingball Z, ja jeszcze z kolei tego za Ciebie nie zg³osi³em, masz wiêc szansê.
PS: wersja 1.0 beta strony z ca³kowicie nowym designem i mnóstwem gier do ¶ci±gniêcia ju¿ wkrótce.
"As you have noticed over the years, we are not angry people." (itebygur)
No i po meczu.... Nawet nieźle zagrane. I co ważniejsze trzy punkty w kieszeni... Dzisiaj ciężka praca, bo blond praktykantka do pracy jakoś nie chce przyjść... No, a poza tym, to weekend się zbliza...
Jutro luźniejszy dzionek w pracy, więc można się bedzie przygotować do wyjścia na miasto....
Hmmmm....... Czyzby była to wiśniówka?? Jeśli tak, to reklama robiona przeze mnie i innych chłopaków zza krakowskich barów wyniesie ten trunek na szczyty alkoholowego establishmentu na świecie
A tak wogle, to w dzisiaj wcale nie mam luxniejszego dnia i muszę harować jak wół. Sobota dopiero będzie moja!!!
Go¶æ tak siê nabzdryngoli³ trzema Tyskimi i t± piersiówk±, ¿e ledwo go potem wsadzili¶my do taksówki... Jak siê na co dzieñ pije trzyprocentowe australijskie siki to i nie dziwota...
PS: kolega Grzanka Adam z pewnej znanej formacji kabaretowej przypominaæ mi zaczyna powoli pewnego kumpla, który pomys³ na imprezê ma zwykle taki: idzie do ³ubu, wlewa w siebie trzy piwa a potem idzie z czwartym w d³oni obserwowaæ parkiet... Jeszcze nigdy nic nie u³owi³, ale siê chocia¿ ch³opak stara.
Spoko, ale zawsze szansę ma
Dzisiaj trzeba będzie zaimprezować coby może cuś złowić
Kurcze, przy tym nowym stylu życia, zachowuję sie jak totalny japiszon z londka zdroju...
Niech żyje hedonizm...
A tak wogle, to kiedys moglibyśmy wyskoczyc na jakieś piwo...
Piwo jest w przysz³o¶ci zdecydowanie niewykluczone...
Wczoraj trafi³em na tzw. Red Party. Na Bie¿anowie... Brakowa³o tylko murzynów i dobrego towaru... Czu³em, ¿e taka impra bêdzie jak tam szed³em, ale t³umi³em to uczucie jak mog³em... Aj, za stary jestem ju¿ chyba na takie dzikie przyjêcia...
Ari, welp chyba do mnie mówi³...
Gdyby mówi³ do ciebie, to by napisa³ prywatnie
A tak to wszyscy mo¿emy czuæ siê zaproszeni na piwo przez welpa :D:D
Tylko, kiedy ja w najbli¿szym czasie bêdê w Krakowie
Super
Tylko tak siê sk³ada, ¿e póki co odwiedzin Krakowa nie mam w swoich planach Ale je¶li tylko co¶ siê zmieni od razu poinformujê
W tej chwili próbujê za³atwiæ sobie ma³± weekendow± robótkê (jakby ma³o mi by³o piêciu dni w aptece ). Jak mi siê uda, to bêdê sta³a i zachêca³a ludzi do kupna niquitinu Ciekawe po jakim czasie zabol± mnie policzki od ci±g³ego u¶miechania :D:D
Tak? To powiedz co¶ wiêcej na ten temat
Np kiedy jadê, na jak d³ugo, gdzie bêdê spaæ i co robiæ i z kim
Albo jeszcze jakie¶ inne szczegó³y; bêdê wdziêczna
Zadajesz jak na mój gust podstêpne pytania w zwi±zku z tym jestem onie¶mielony i wstydzê siê odpowiedzieæ.
Wszystko co wiem to ¿e na zapewne niezad³ugo z racji sta¿owania oraz na pewno nie na karimacie a w ciep³ym wygodnym ³ó¿ku a to z kolei z racji moich dobrych manier.
a czy twoja wiedza nie obejmuje faktu, ¿e m³oda, szanuj±ca siê dama nie sypia w obcych ³ó¿kach? choæby nie wiem jak ciep³e i wygodne by³y?
i wcale nie piszê tego, bo wolê spaæ na karimacie karimacie mówiê zdecydowane NIE